Groei KlusWijs en VMSII gebruikers

Door: Vendit winkelautomatisering  02-11-2011
Trefwoorden: Computer Software, Kassasysteem, Kassasoftware

Eind 2010 is Vendit aangesteld als exclusief leverancier voor de winkelautomatisering van de doe-het-zelf formule KlusWijs. Na deze keuze is er een duidelijke groei te zien in het aantal KlusWijs ondernemers. Hans Hortensius, directeur van KlusWijs, licht deze groei toe: ‘Winkelautomatisering is binnen KlusWijs van strategische waarde, zeker gezien het feit dat VMSII ons een daadwerkelijke voorsprong geeft binnen het marktsegment waarin wij opereren. Zo zullen steeds meer ondernemers in de toekomst overstappen naar het automatisch bestellen, om te genieten van alle voordelen die dit biedt. Ook hebben we aan VMSII een geweldige managementtool gekoppeld, zodat iedere ondernemer “live” de temperatuur van zijn onderneming kan meten, in vergelijking met vorig jaar en met de totale groep (op basis van benchmarking).’ Hortensius vervolgt: ‘Tevens zal de gehele factuurcontrole volledig automatisch worden gedaan vanaf 1 januari aanstaande. Hierdoor worden vele uren per week per vestiging bespaard. Deze en vele andere voordelen bieden de KlusWijs formule een aantal belangrijke USP’s en dragen dus bij aan de groei van de organisatie. Zo hebben wij in de afgelopen weken maar liefst drie nieuwe ondernemers ingeschreven binnen de KlusWijs-formule. Hiermee komt het aantal vestigingen per 1 januari 2012 (één jaar na de start) op minimaal 14. De verwachting is dat einde 2012 het aantal vestigingen zal doorgroeien naar circa 25.’ Over Retail Synergie KlusWijs is strategisch partner van Retail Synergie. Retail Synergie levert toegevoegde waarde aan de zelfstandige ondernemer in de automotive-, telecom- en nu dus ook in de doe-het-zelf- branche. Door het bundelen van krachten, kennis en volumes ontstaat er een synergie die het bestaansrecht van de zelfstandige ondernemer positief beïnvloedt. Dit doet Retail Synergie door het leveren van professionele diensten. Retail Synergie kent 5 specialismen: Marketing & Communicatie, Telecom, Administratie, Bestandsbeheer en Automatisering. Daarnaast komt Retail Synergie uit de wereld van de retail. De dagelijkse hectiek van de retail en de eisen die dat stelt aan de flexibiliteit van de ondernemer, is de specialisatie van Retail Synergie, die de ondernemer daarin ondersteunt.

Trefwoorden: Computer Software, Kassasoftware, Kassasysteem, Retail Software, Verkoop Management Systeem, Winkelautomatisering, Winkelmanagementsysteem

Contact Vendit winkelautomatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Vendit winkelautomatisering

02-03-2015

Koppeling met SEOshop

VMSII heeft recentelijk de koppeling met de alles-in-één-oplossing SEOshop gerealiseerd. Deze webwinkel totaaloplossing kan nu ook gekoppeld worden met VMSII. Alles om van uw webwinkel een succes te maken, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.


02-03-2015

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII!


02-03-2015

Vendit is preferred supplier voor ANWR-GARANT

Retail Service Organisatie ANWR-GARANT en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid.


03-10-2012

Runnersworld Tilburg is overtuigd!

Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper, Runnersworld Tilburg, is een aantal maanden geleden overgestapt naar het


07-12-2011

The Bodhi kiest voor VMSII

The Bodhi kiest voor VMSII


Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII van Vendit winkelautomatisering thumbnail
02-11-2011

Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII

Dols Storms verf & wand, gevestigd in Sittard en Hoensbroek, maakt sinds oktober jl. met veel enthousiasme gebruik van het VMSII Winkelmanagementsysteem van softwareproducent Vendit.


05-10-2011

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden met VMSII.


Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen van Vendit winkelautomatisering thumbnail
07-09-2011

Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen

Vendit is recentelijk door Graydon gecertificeerd.