Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII

Door: Vendit winkelautomatisering  02-03-2015
Trefwoorden: E-commerce, Computer Software, Computer Hardware

De Doelen ontvangt jaarlijks ruim 650.000 bezoekers en er vinden op deze locatie jaarlijks meer dan 1.200 evenementen plaats, waaronder zo’n 600 concerten in alle genres: van klassiek tot wereldmuziek en jazz. Sinds een paar weken verkoopt De Doelen, naast de reguliere merchandise artikelen, ook aanvullende producten waaronder leuke gadgets, cadeaus en producten met een Rotterdams tintje. De officiële opening van deze winkel zal begin januari plaats vinden. Brigitte Dompig, shopbeheerder bij de Doelen licht toe: “De Doelen heeft een vrij groot team in dienst, daarnaast hebben wij diverse medewerkers, die ingehuurd worden tijdens grootschalige evenementen. Op drukke dagen is het kassateam in de nieuwe winkel van De Doelen flexibel. Het is dus van belang dat alle kassamedewerkers met het kassasysteem moeten kunnen werken. Bij onze zoektocht naar een geschikt kassasysteem is onze keuze op het VMSII Winkelmanagementsysteem van Vendit gevallen. VMSII is namelijk eenvoudig te gebruiken door middel van logische handelingen.” Brigitte vervolgt: “Ook hebben we een mobiele kassa set van VMSII aangeschaft. Deze zetten we in om de extra verkoop te stimuleren. Zo zijn er vaak merchandise artikelen te kopen voor, tijdens en na een concert. Met deze mobiele set bereiken wij ook de bezoekers die via de Juriaanse zaal en Eduard Flipse zaal entree binnen komen.” Ticketverkoop Brigitte voegt toe: “Wij werken met Ticketmatic en bij de keuze van VMSII van Vendit is de compatibiliteit met dit programma van belang geweest. We zijn op zoek gegaan naar systemen welke samen kunnen werken en toch separaat van elkaar kunnen bestaan en functioneren. Momenteel zijn Vendit en De Doelen bezig de twee programma’s te koppelen zodat de verkochte tickets ook in VMSII verwerkt worden.” Over De Doelen De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw en een state-of-the-art congresgebouw. In deze combinatie van twee functies is de Doelen veruit de grootste van Nederland. Als concertgebouw bekleedt de Doelen de tweede plaats in Nederland qua publieksbereik en onder de Rotterdamse podiuminstellingen veruit de eerste plaats. Van alle Rotterdammers bezoekt circa 25% (jaarlijks) de Doelen. De zeer brede programmering, van grote publiekstrekkers tot specialistische concerten voor de doorgewinterde muziekkenner, van kinderconcerten tot concerten. Het monumentale gebouw staat letterlijk midden in de stad, naast het Centraal Station, en midden in het bloeiende stadscentrum met openbare gebouwen, kunstinstellingen, uitgaansgebieden en winkelstraten. Adres Schouwburgplein 50 3012 CL Rotterdam http://www.dedoelen.nl/

Trefwoorden: Computer Hardware, Computer Software, E-commerce

Contact Vendit winkelautomatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Vendit winkelautomatisering

02-03-2015

Koppeling met SEOshop

VMSII heeft recentelijk de koppeling met de alles-in-één-oplossing SEOshop gerealiseerd. Deze webwinkel totaaloplossing kan nu ook gekoppeld worden met VMSII. Alles om van uw webwinkel een succes te maken, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.


02-03-2015

Vendit is preferred supplier voor ANWR-GARANT

Retail Service Organisatie ANWR-GARANT en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid.


03-10-2012

Runnersworld Tilburg is overtuigd!

Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper, Runnersworld Tilburg, is een aantal maanden geleden overgestapt naar het


07-12-2011

The Bodhi kiest voor VMSII

The Bodhi kiest voor VMSII


Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII van Vendit winkelautomatisering thumbnail
02-11-2011

Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII

Dols Storms verf & wand, gevestigd in Sittard en Hoensbroek, maakt sinds oktober jl. met veel enthousiasme gebruik van het VMSII Winkelmanagementsysteem van softwareproducent Vendit.


02-11-2011

Groei KlusWijs en VMSII gebruikers

Eind 2010 is Vendit aangesteld als exclusief leverancier voor de winkelautomatisering van de doe-het-zelf formule KlusWijs. Na deze keuze is er een duidelijke groei te zien in het aantal KlusWijs ondernemers.


05-10-2011

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden met VMSII.


Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen van Vendit winkelautomatisering thumbnail
07-09-2011

Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen

Vendit is recentelijk door Graydon gecertificeerd.