Runnersworld Tilburg is overtuigd!

Door: Vendit winkelautomatisering  03-10-2012
Trefwoorden: Computer Software, Kassasysteem, Kassasoftware

Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper, Runnersworld Tilburg, is een aantal maanden geleden overgestapt naar het VMSII Winkelmanagementsysteem en eigenaar Jacques Kusters is erg te spreken over het softwarepakket.


Jacques Kusters, eigenaar Runnersworld Tilburg: ‘Per ongeluk heb ik wat verstand van IT en toen ik geïntroduceerd werd met het automatiseringssysteem VMSII was ik zo blij als een kind. Het kan dus wel! Zo kan ik niet alleen sturen op mijn cijfers door middel van diverse rapportages,

maar ik kan ook snel bestellingen en voorraden invoeren.

 

VMSII helpt ons enorm met het opbouwen van klantloyaliteit. Als een klant onze winkel binnen komt kan ik via een simpele maar duidelijke klantenkaart zien wat de verkoophistorie is geweest. Hierdoor kan ik klanten veel beter te woord staan. Als een klantenkaart nog moet worden aangemaakt, kan ik meteen aan de kassa de gegevens invoeren. Iets heel simpels als een postcodetabel maakt het aanmaken van een klantenkaart erg gemakkelijk. De backoffice en de frontoffice zijn in mijn ogen perfect geïntegreerd, waardoor ik veel efficiënter en effectiever kan werken.

 

Tevens kan ik in één oogopslag zien wat mijn omzet is door middel van een dashboard met statistieken. Zo zie ik dat ik vandaag 40% meer omzet heb gedraaid, vergeleken met gisteren. Ook zie ik op welke uren de hoogtepunten qua verkopen hebben plaatsgevonden.

Af en toe draai ik ook de top- en flop omzetlijsten uit om te zien welke schoenen goed verkopen. Deze rapportages kan ik met een enkele klik benaderen om zo zeer snel over actuele en up-to-date informatie te beschikken.

 

Kortom: VMSII is een zeer volledig en solide pakket, waar je spelenderwijs op een logische wijze doorheen loopt. Met ondertussen vijf man personeel is VMSII gemakkelijk te instrueren. Het systeem is echt een verademing, ik heb in VMSII nog niets kunnen ontdekken waar niet over nagedacht is. Het is goed doorontwikkeld, wat zorgt dat de functionaliteiten zeer uitgebreid zijn.’

 

Over Runnersworld
Runnersworld is een winkelketen met 23 hardloopwinkels in Nederland. Runnersworld Tilburg is hier één van. Met veel passie begeleid Runnersworld u in de schitterende hardloopwereld. Zo kunt terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor men altijd van start gaat met de juiste schoen.

Trefwoorden: Computer Software, Kassasoftware, Kassasysteem, Retail Software, Verkoop Management Systeem, Winkelautomatisering, Winkelmanagementsysteem

Contact Vendit winkelautomatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Vendit winkelautomatisering

02-03-2015

Koppeling met SEOshop

VMSII heeft recentelijk de koppeling met de alles-in-één-oplossing SEOshop gerealiseerd. Deze webwinkel totaaloplossing kan nu ook gekoppeld worden met VMSII. Alles om van uw webwinkel een succes te maken, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.


02-03-2015

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII!


02-03-2015

Vendit is preferred supplier voor ANWR-GARANT

Retail Service Organisatie ANWR-GARANT en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid.


07-12-2011

The Bodhi kiest voor VMSII

The Bodhi kiest voor VMSII


Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII van Vendit winkelautomatisering thumbnail
02-11-2011

Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII

Dols Storms verf & wand, gevestigd in Sittard en Hoensbroek, maakt sinds oktober jl. met veel enthousiasme gebruik van het VMSII Winkelmanagementsysteem van softwareproducent Vendit.


02-11-2011

Groei KlusWijs en VMSII gebruikers

Eind 2010 is Vendit aangesteld als exclusief leverancier voor de winkelautomatisering van de doe-het-zelf formule KlusWijs. Na deze keuze is er een duidelijke groei te zien in het aantal KlusWijs ondernemers.


05-10-2011

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden met VMSII.


Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen van Vendit winkelautomatisering thumbnail
07-09-2011

Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen

Vendit is recentelijk door Graydon gecertificeerd.