The Bodhi kiest voor VMSII

Door: Vendit winkelautomatisering  07-12-2011
Trefwoorden: Computer Software, Kassasysteem, Kassasoftware

Eind oktober opende de eerste vestiging van de wereldwijde lancering van het merk 'The Bodhi'; een nieuw retail concept in Aziatische lifestyle-producten en woonaccessoires. Deze ondernemer maakt met veel enthousiasme gebruik van het VMSII Winkelmanagementsysteem van softwareproducent Vendit. Leo Schuur, directeur The Bodhi International Co., Ltd. en de heer Kamermans, directeur The Bodhi Utrecht lichten de keuze toe: ‘We kunnen met trots melden dat The Bodhi Utrecht sinds 23 oktober geopend is. Met veel plezier maken we dagelijks gebruik van VMSII, wat reeds de eerste dagen bewezen heeft een gebruikersvriendelijke en op praktijk ontwikkelde toepassing te zijn. Bovendien is de installatie uitermate goed en professioneel verlopen. Nu is het een kwestie van inzicht krijgen in de cijfers, zodoende ontvangen wij iedere week een spreadsheet met omzetgegevens per groep en per artikel. Want… meten is weten. ’ Over The Bodhi The Bodhi wordt gekenmerkt door hoogwaardige producten met een eigentijds design en heeft Azië als inspiratiebron. De producten worden rechtstreeks bij kleinschalige leveranciers in Azië ingekocht. Er wordt gekeken naar een eerlijke prijs voor de producent, maar ook of zij dat door vertalen in eerlijke lonen en goede werkomstandigheden voor de lokale vakarbeiders. Oog voor de natuur en natuurlijke hulpbronnen zijn ook belangrijke criteria waarop de handelspartners geselecteerd worden. Design en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij The Bodhi.

Trefwoorden: Computer Software, Kassasoftware, Kassasysteem, Retail Software, Verkoop Management Systeem, Winkelautomatisering, Winkelmanagementsysteem

Contact Vendit winkelautomatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Vendit winkelautomatisering

02-03-2015

Koppeling met SEOshop

VMSII heeft recentelijk de koppeling met de alles-in-één-oplossing SEOshop gerealiseerd. Deze webwinkel totaaloplossing kan nu ook gekoppeld worden met VMSII. Alles om van uw webwinkel een succes te maken, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.


02-03-2015

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII!


02-03-2015

Vendit is preferred supplier voor ANWR-GARANT

Retail Service Organisatie ANWR-GARANT en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid.


03-10-2012

Runnersworld Tilburg is overtuigd!

Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper, Runnersworld Tilburg, is een aantal maanden geleden overgestapt naar het


Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII van Vendit winkelautomatisering thumbnail
02-11-2011

Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII

Dols Storms verf & wand, gevestigd in Sittard en Hoensbroek, maakt sinds oktober jl. met veel enthousiasme gebruik van het VMSII Winkelmanagementsysteem van softwareproducent Vendit.


02-11-2011

Groei KlusWijs en VMSII gebruikers

Eind 2010 is Vendit aangesteld als exclusief leverancier voor de winkelautomatisering van de doe-het-zelf formule KlusWijs. Na deze keuze is er een duidelijke groei te zien in het aantal KlusWijs ondernemers.


05-10-2011

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden met VMSII.


Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen van Vendit winkelautomatisering thumbnail
07-09-2011

Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen

Vendit is recentelijk door Graydon gecertificeerd.