Vendit is preferred supplier voor ANWR-GARANT

Door: Vendit winkelautomatisering  02-03-2015
Trefwoorden: Automatisering, Computer Software, Computer Hardware

Retail Service Organisatie ANWR-GARANT en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid. Dit betekent dat Vendit als contractleverancier door ANWR-GARANT wordt geadviseerd als een van de vaste automatiseringspartners voor al haar leden. Automatiseringspalet “Wij bieden onze leden een divers aantal opties op het vlak van winkelautomatisering. Vendit, met het winkelmanagementsysteem VMSII, is recentelijk toegevoegd aan deze lijst van preferred suppliers. Vendit is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen. Met veel mode- en schoenvakhandel gerelateerde functionaliteiten is Vendit een aanwinst op deze lijst!” aldus Martin Tiemessen, Retail & Project Manager bij ANWR-GARANT. Ledenvoordeel Eric van Jarwaarde, CEO van Vendit licht toe: “Ik ben van mening dat retailers veelal te weinig uit hun kassasysteem halen. Dat ANWR-GARANT zich inzet voor het automatiseringspalet is een zeer goede ontwikkeling. Retailers kunnen namelijk vrij veel tijd besparen door het kassasysteem goed te gebruiken. Met een goed boekhoudprogramma en een voorraadmodule is er een betere grip op wat er in en uitgaat, zowel in aantallen als in liquiditeit. Het voeren van een consequent artikelbeleid en op de juiste wijze registreren, is de eerste winst. Allerlei rapportages en statistische mogelijkheden geven een accuraat inzicht in de voorraad, omzetsnelheid en rentabiliteit. Hierdoor kan men tendensen herkennen, bijsturen en grip op de voorraad houden.” ‘Wij zijn trots op de samenwerking met ANWR-GARANT. Leden kunnen tegen speciale voorwaarden gebruik maken van het winkelmanagementsysteem VMSII van Vendit. Eenvoud, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid staat bij VMSII en Vendit centraal. Vendit benadrukt dat winkelautomatisering helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn!' aldus Eric van Jarwaarde. Over ANWR-GARANT ANWR-GARANT biedt haar leden op allerlei gebieden ondersteuning, met als doel de continuïteit van alle aangesloten ondernemingen op lange termijn te bevorderen. Leden kunnen deelnemen aan inkoopprogramma’s en beurzen, krijgen uitgebreide ondersteuning onder andere op het gebied van marketing, online en financieel advies, De betaling vindt plaats via de centrale afrekening van de DZB BANK. Naast de centrale afrekening biedt DZB BANK specifieke, op de handel toegespitste dienstverlening. Het lidmaatschap van ANWR-GARANT betekent voor de detaillist een belangrijk kwaliteitskeurmerk. Kijk voor meer informatie over ANWR-GARANT op www.anwr-garant.nl

Trefwoorden: Automatisering, Computer Hardware, Computer Software

Contact Vendit winkelautomatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Vendit winkelautomatisering

02-03-2015

Koppeling met SEOshop

VMSII heeft recentelijk de koppeling met de alles-in-één-oplossing SEOshop gerealiseerd. Deze webwinkel totaaloplossing kan nu ook gekoppeld worden met VMSII. Alles om van uw webwinkel een succes te maken, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten.


02-03-2015

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII

Het veelgeroemde concert- en congresgebouw De Doelen werkt nu ook met VMSII!


03-10-2012

Runnersworld Tilburg is overtuigd!

Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper, Runnersworld Tilburg, is een aantal maanden geleden overgestapt naar het


07-12-2011

The Bodhi kiest voor VMSII

The Bodhi kiest voor VMSII


Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII van Vendit winkelautomatisering thumbnail
02-11-2011

Dols Storms verf & wand enthousiast gebruiker VMSII

Dols Storms verf & wand, gevestigd in Sittard en Hoensbroek, maakt sinds oktober jl. met veel enthousiasme gebruik van het VMSII Winkelmanagementsysteem van softwareproducent Vendit.


02-11-2011

Groei KlusWijs en VMSII gebruikers

Eind 2010 is Vendit aangesteld als exclusief leverancier voor de winkelautomatisering van de doe-het-zelf formule KlusWijs. Na deze keuze is er een duidelijke groei te zien in het aantal KlusWijs ondernemers.


05-10-2011

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden

Amsterdam's Scootercity zeer tevreden met VMSII.


Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen van Vendit winkelautomatisering thumbnail
07-09-2011

Vendit heeft Graydon award in ontvangst genomen

Vendit is recentelijk door Graydon gecertificeerd.