Verloskundige Praktijk Tolmiea

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg 484 , 3067 GK Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Verloskundige Praktijk Tolmiea

Verloskundige praktijk Tolmiea is een kleinschalige praktijk voor persoonlijke en betrouwbare verloskundige zorg. Als je op zoekt bent naar een verloskundige en je woont in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel of Zevenhuizen, neem dan contact op om kennis te maken of je aan te melden. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Alexander en beschikt over een eigen echo-apparaat. Ik bied continue begeleiding tijdens jouw bevalling thuis, in het ziekenhuis of je badbevalling. Ook als je tijdens je zwangerschap en bevalling onder controle bent bij de gynaecoloog en op zoekt bent naar verloskundige zorg na de bevalling, ben je van harte welkom.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/verloskundigetolmiea.nl/

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Verloskundige Praktijk Tolmiea in Hoofdweg 484, Rotterdam Zuid-Holland 3067 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3067 GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822886]