Fotostudio geopend aan de Pannekoekstraat in Rotterdam

Fotostudio geopend aan de Pannekoekstraat in Rotterdam van Vincent Photography

Door: Vincent Photography  25-02-2009
Trefwoorden: Fotografie, Offerte, Kapper

Fotostudio geopend aan de Pannekoekstraat in Rotterdam

Voor veel mensen is LOK XL aan de Pannekoekstraat in Rotterdam de vaste stek om zich te laten knippen en kleuren. Maar sinds kort kun je in dit prachtig verbouwde pand ook terecht voor een professionele photoshoot, onder het mom van ‘met je nieuwe LOK op de foto’.

Fotograaf Vincent van Dordrecht (www.vincentphotography.nl) opende hier namelijk onlangs zijn eigen fotostudio. Naast zijn passie voor product-, reclame-, sport- en reisfotografie legt hij zich in zijn studio toe op portretfotografie.

'Creativiteit, aandacht voor de wens van de klant en kwaliteit staan bij mij op nummer één', vertelt hij terwijl hij nog een paar foto's van Roos maakt. Zij heeft deze photoshoot van haar moeder voor haar verjaardag gekregen en kan niet wachten om de glamourfoto's aan haar vriendinnen te laten zien. ‘Fotograferen op een mooie locatie in Rotterdam is natuurlijk fantastisch, maar ik ben erg blij met deze studio’, zegt een trotse Vincent van Dordrecht.

Over Vincent Photography
Sinds 2006 heeft Vincent zijn passie voor fotografie als hobby omgezet in een carrière als professioneel fotograaf en sindsdien heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan door te werken voor verschillende opdrachtgevers. Zijn expertise ligt o.a. op het gebied van reclame-, product-, sport-, reis- en portretfotografie.
Vincent Photography is lid van de SVFN, de samenwerkende vakfotografen Nederland.

Trefwoorden: Bedrijfsfotografie, Foto, Fotografie, Fotostudio, Glamour, Kapper, Offerte, Pannekoekstraat, Photoshoot, Portret, Portretfotografie, Productfotografie, Reclamefotografie, Reisfotografie, Studio, Visagie

Contact Vincent Photography

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share