Vismans Gerechtsdeurwaarders & Incasso BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westersingel 86 , 3015 LC Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Vismans Gerechtsdeurwaarders & Incasso BV

Gerechtsdeurwaarderskantoor Vismans is al geruime tijd een begrip als het gaat om professionele zakelijke dienstverlening.
Vanuit twee uniek gelegen vestigingen in Rotterdam leveren wij dagelijks kwalitatief hoogstaande dienstverlenende producten. Van deskundig juridisch advies tot het succesvol incasseren van vorderingen, het verzorgen van tal van gerechtelijke procedures en executies. Menig ondernemer, (semi-) overheidsinstantie, advocaat en incassobureau heeft inmiddels de weg naar onze vestigingen gevonden.
Gerechtsdeurwaarderskantoor Vismans kiest in haar werkwijze voor de meest effectieve en directe aanpak. Verder vinden wij dat de persoonlijke relatie met u als mogelijke opdrachtgever centraal moet staan in uw uiteindelijke keuze voor een betrouwbare juridische partner of incassospecialist.
Met deze persoonlijke benadering onderscheiden wij ons van andere aanbieders van ambtelijke- en incassodiensten en zijn wij in staat om u een meer efficiënte en dus effectievere totaaloplossing te kunnen aanbieden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/010deurwaarder

Categorieën: Debt Collector

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vismans Gerechtsdeurwaarders & Incasso BV in Westersingel 86, Rotterdam Zuid-Holland 3015 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3015 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825988]