VLM Airlines introduceert extra vlucht op de Rotterdam – Hamburg route

Door: Vlm Airlines  04-10-2006
Trefwoorden: Transport, Personenvervoer, Luchtvaart

Rotterdam, 3 oktober 2006 – Met ingang van 29 oktober zal VLM Airlines op zondag een vlucht tussen Rotterdam en Hamburg invoegen, dit naast de 2 bestaande vluchten die door de maatschappij reeds aangeboden worden op weekdagen.
De Rotterdam – Hamburg route werd gelanceerd in augustus 2003. Tijdens de laatste drie jaar is deze route uitgegroeid tot een waardevolle verbinding voor havenverwant verkeer tussen beide steden. In augustus 2006 liet VLM Airlines nog een punctualiteit noteren van 97,33% op deze route.

Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines geeft uitleg: “Bij VLM Airlines evalueren we continu de feedback die we van onze klanten krijgen. Hierbij constateerden we een sterke vraag naar zondagsvluchten voor deze route. Na grondige analyse en studie van de potentiële bezettingsgraad beslisten we om deze extra vlucht op de zondag te introduceren.” Hij licht nader toe: “Onze uitstekende punctualiteit wordt enorm gewaardeerd door zakenreizigers die regelmatig gebruik maken van deze route. Dit geldt ook voor de kosteloze inflight service die aan boord wordt aangeboden.”

Zowel Rotterdam als Hamburg zijn de thuisbasis voor een aantal van ‘s werelds grootste bedrijven, actief in de scheepvaart en havenverwante faciliteiten, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de luchtverbinding tussen beide steden. Naast de nieuwe zondagvlucht biedt VLM Airlines op weekdagen reeds 2 vluchten aan tussen Rotterdam en Hamburg waarbij zakenreizigers perfect heen en terug kunnen vliegen op dezelfde dag. Vorige week (week 39) werd een record aantal reizigers genoteerd op deze route: meer dan 580 passagiers maakten er gebruik van, wat grotendeels te danken was aan de ‘Ship Building’ beurs die die week in Hamburg plaatsvond.

Trefwoorden: Luchtvaart, Personenvervoer, Transport

Contact Vlm Airlines

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share