Wijkkeuken van Zuid

Afdrukken

Is Wijkkeuken van Zuid incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pretorialaan 141 , 3072EL Rotterdam, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Wijkkeuken van Zuid

De Wijkkeuken van Zuid is een sociale zelfstandige onderneming. Wij leveren in heel de Rijnmond regio en zijn niet verbonden aan een wijkinstantie. Zoekt u een cateraar voor hapjes, buffetten of a la carte catering dan bent u bij de Wijkkeuken van Zuid op het juiste adres! Wij leveren mediterraanse catering gecombineerd met oosterse en Indiase gerechten. U kunt tevens diverse kookworkshops bij ons volgen, leuk voor bedrijfsuitjes, teambuilding, en vriendenclubs, maar ook op individule inschrijving.
Voor lunches op locatie, netwerkontbijten. de Wijkkeuken kookt met liefde lekker eten! Neem gerust contact met ons op we helpen u graag!

Kaart

Is Wijkkeuken van Zuid in Pretorialaan 141, Rotterdam Zuid-Holland 3072EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3072EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813147]