Homesale Hondenparty

Homesale Hondenparty van WOEFERS hondenboetiek

Door: WOEFERS hondenboetiek  03-11-2013
Trefwoorden: Homesale Hondenparty

Zin om onze collectie thuis te bekijken, organiseer dan een WOEFERS homesale hondenparty. Samen met vrienden, familie en kennissen kun je thuis de producten zien en voelen. Een gezellig samenzijn, een leuke avond en nog gemakkelijker shoppen. Wat is een WOEFERS hondenparty? Op een hondenparty kun je uitgebreid kennis maken met de artikelen, die WOEFERS verkoopt in de webwinkel. Van te voren wordt er besproken in welke artikelen jullie het meest interesse hebben, zodat we die in elk geval zullen meenemen. Ook krijg je uitleg over kwaliteit en leuke tips.
 Honden zijn uiteraard welkom! Een hondenparty vindt plaats in huiselijke sfeer en duurt gemiddeld 2 uur. De gastvrouw verantwoordelijk voor de hapjes en de drankjes. Voordeel: Als gastvrouw krijg je 10 % korting op je aankopen. Stuur ons een mail als het jou ook leuk lijkt om gastvrouw te zijn en nodig een gezelschap van minimaal 5 personen uit. In deze mail geef je de volgende gegevens aan ons door:
 de namen van jouzelf en je gasten met e-mailadressen; het ras of een korte omschrijving van de honden; wanneer je het hondenfeest zou willen geven (datum met voorkeur voor ochtend, middag of avond) en de locatie waar het hondenfeest plaats gaat vinden. 
Voor een hondenfeest in Rotterdam worden geen reiskosten in rekening gebracht. Voor een hondenfeest buiten de regio Rotterdam zullen wij € 0,25 per kilometer reiskosten in rekening brengen.

 Interesse Wil je een WOEFERS hondenfeest boeken of heb je vragen, stuur een mail met alle gegevens naar [email protected]

Trefwoorden: Homesale Hondenparty

Andere producten en diensten van WOEFERS hondenboetiek

Gegraveerde penningen van WOEFERS hondenboetiek thumbnail
03-11-2013

Gegraveerde penningen

Hondenpenningen: gratis gegraveerd en verzonden.


Hondenverzorging van WOEFERS hondenboetiek thumbnail
03-11-2013

Hondenverzorging

Hondenverzorging: voor elke type hond een geschikt verzorgingsproduct!