Aan de Meppelweg Fysio- en Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meppelweg 202 , 2544 BE 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Aan de Meppelweg Fysio- en Manuele Therapie

De praktijk is centraal gelegen in Den Haag Zuid-West.Makkelijk te bereiken met bus en tram .Zestig jaar geleden begonnen als een van de eerste praktijken waarbij huisarts en fysiotherapeut samenwerkten in de eerste lijn.
Ik ben 30 jaar werkzaam als fysiotherapeut waarvan 25 jaar in deze praktijk.In de achterliggende jaren heb ik ervaring opgedaan in diverse disciplines : revalidatiecentrum , verzorgingstehuis en fysiotherapie in de eerste lijn.
Mijn aandachtsveld ligt vooral in het behandelen van gewrichts gerelateerde klachten en revalidatie .Dit mede ondersteunt door mijn vervolg-opleidingen aan o.a.de School voor Manuele Therapie Utrecht, International School for Osteopathy en de post-HBO cursus :driedimensionale arthrokinematische mobilisaties.Als laatste de opleiding Orthopedische Revalidatie volgens de 4xT -methode.
Binnen de praktijk kan ter ondersteuning van de revalidatie gebruik gemaakt worden van diverse apparatuur zoals een loopband ,fietsergometer,stepper en pulley's.
Gezien de beperkte ruimte is er geen gelegenheid voor groepstherapie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aan de Meppelweg Fysio- en Manuele Therapie in Meppelweg 202, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2544 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2544 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827403]