De effectieve manager. NU IN PAPERBACK

Door: Academic Service  21-08-2006
Trefwoorden: Boeken

Effectieve managers verstaan de kunst om de dingen goed gedaan te krijgen. Peter Drucker onderscheidt vijf vaardigheden die essentieel zijn voor effectiviteit:

  • goed tijdmanagement;
  • resultaatgerichtheid;
  • concentratie op de kracht van een team of organisatie;
  • het stellen van prioriteiten;
  • effectieve besluitvorming.

De effectieve manager leert hoe u deze vaardigheden kunt aanleren, en hoe u het best gebruikmaakt van talent, intelligentie, creativiteit en kennis. Het boek leert u het beste halen uit uw medewerkers én uit uzelf.

De effectieve manager verscheen voor het eerst in 1966. Sindsdien is het boek in meer dan dertig talen verschenen en talloze malen herdrukt. Ondanks dat het boek 40 jaar geleden is geschreven zijn Peter Druckers pragmatische inzichten over managersvaardigheden nog steeds universeel en blijvend actueel.

Auteur
De econoom Peter F. Drucker was hoogleraar Management aan de New York University en daarna hoogleraar Sociale wetenschappen en management aan de Claremont Graduate School. Hij schreef meer dan dertig boeken en vele artikelen op het gebied van management. Hij overleed in 2005 op 96-jarige leeftijd en geldt als de meest invloedrijke managementadviseur aller tijden.

Titelgegevens
ISBN: 90 5261 575 6
Prijs: 19,95 euro
Uitvoering: paperback
Omvang: 240 pagina's
Formaat: 215 x 137


Trefwoorden: Boeken

Contact Academic Service

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share