Nieuw verschenen: Kunst in Zaken

Door: Academic Service  08-09-2006
Trefwoorden: Boeken

Gids voor cultureel ondernemerschap

Kunst in zaken is een compacte gids voor bestuurders die van hun culturele instelling of organisatie een culturele onderneming willen maken, en een inspiratieboek met praktische tips voor iedereen die in de cultuur een leidinggevende functie heeft of ambieert. Het boek laat zien wat cultureel ondernemerschap is. Het geeft antwoord op de vraag hoe je trouw kunt blijven aan je culturele missie en tegelijk gebruik kunt maken van methodieken die in het bedrijfsleven heel gangbaar zijn. Bovendien leer je hoe je die methodieken vervolgens kunt combineren met creatieve vormen van organisatie en financiering.

Kunst in zaken geeft antwoord op vragen als hoe je geld kunt besparen én verdienen, hoe je moet omgaan met regelgeving en hoe je middelen en processen effectief kunt inzetten. Ook worden er instrumenten aangereikt waarmee de kwaliteit van een organisatie kan worden verbeterd. De aanpak die in dit boek wordt beschreven, is in de praktijk beproefd en succesvol gebleken.

Auteur
Leo Pot is directeur van Theaters Tilburg en cultureel ondernemer. Hij is werkgeversvoorzitter en heeft ook op andere bestuurlijke terreinen zijn sporen verdiend.

Titelgegevens
Titel: Kunst in Zaken
Ondertitel: Gids voor cultureel ondernemerschap
Auteur: Leo Pot
ISBN: 90 5261 576 4
Prijs: 19,95 euro
Omvang: 100 pagina's

Trefwoorden: Boeken

Contact Academic Service

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share