"Iets met argusogen gadeslaan"

"Iets met argusogen gadeslaan" van Argus Security International

Door: Argus Security International  16-01-2008

Argus was een reus uit de Griekse mythologie die over zijn hele lichaam honderd ogen bezat, waarvan er nooit meer dan twee tegelijk sliepen. De uitdrukking 'iets met argusogen gadeslaan' wil zeggen dat je waakzaam bent en er met enig wantrouwen naar kijkt.

Van het waakzaam zijn heeft Jeroen Jacobs uit Den Haag zijn broodwinning gemaakt. Na een lange nationale (Koninklijk Huis en de ministeries van Defensie en Buitenlandse Zaken) en internationale carrière (als onder meer persoonsbeveiliger op de Britse ambassade) bestiert de 44-jarige Hagenaar sinds 2005 zijn bedrijf Argus Security International.

Argus Security International is gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, beveiliging van ambassades of andere risico-objecten, evenementenbeveiliging, mobiele en/of onopvallende surveillance en chauffeursdiensten (al dan niet met gepantserde auto) en kan deze diensten door het hele land en internationaal uitvoeren.

"Mijn motto is 'Our security for your safety''', aldus Jacobs, wiens bedrijf is aangesloten bij de International Association of Close Protection Officers en de International Close Protection Training Association. Van deze laatste organisatie is Jacobs directeur van de Nederlandse Afdeling en vice-directeur van de internationale afdeling. In zijn lange carrière als beveiliger heeft Jacobs meer dan eens moeten ingrijpen, om te voorkomen dat zaken uit de hand zouden lopen. "Ik zie dan ook heel veel", zegt hij in een verwijzing naar de naam van zijn door het ministerie van Justitie goedgekeurde beveiligingsbedrijf. "Ik kan kwaliteit leveren op een hoog niveau", vervolgt Jacobs. "De klant hoeft zich nergens zorgen om te maken en kan gewoon van A naar B gaan, terwijl wij onopvallend over zijn veiligheid waken." Bij zijn werkzaamheden kan Jeroen Jacobs gebruik maken van tien ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Meer informatie over Argus Security International treft u aan op de internetsite www.argussecurity.nl

Argus Security International
Postbus 10612
2501 HP Den Haag
T: 070 - 362 52 24
F: 070 - 363 55 89
M1: 06 - 55 84 75 67
M2: 06 - 110 28 232
@: [email protected]
Kvk: 27279972
ND 2230


Contact Argus Security International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share