B & P Displays

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zilverstraat 56 , 2544 EL 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over B & P Displays

B&P Displays ontwerpt en bouwt displays voor de presentatie van een grote verscheidenheid aan producten. Produkten van B&P Displays vindt u in winkels, overheidsgebouwen, op beurzen en verder overal waar een optimale en opvallende presentatie nodig is.

Wij staan gereed om samen met u de beste presentatieoplossing te realiseren. Meer dan 35 jaar ervaring in de branche maakt B&P Displays tot uw betrouwbare partner.

Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit, korte levertijd en concurrerende prijzen. Wij zorgen voor goede verpakking, en organiseren alle nodige transporten. Zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

B&P Displays heeft jarenlange ervaring in de productie van displays voor winkels, overheidsgebouwen, beursstands, enzovoorts. Van DVD/Blu-Ray bladerbakken tot stortmanden, van toonbankdisplays tot folderrekken.

Voor binnen- en buitengebruik.
In alle denkbare kleuren.
Productieseries vanaf 1 stuks.

Wij staan klaar om voor u een mooi eindproduct te produceren. Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van displays helpt u uw project snel en efficiënt gerealiseerd te krijgen.
Voor het ontwerp maken wij gebruik van Autocad software, waarmee wij de meeste gangbare tekeningen kunnen importeren en bewerken. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ontwerp door ons laten uitvoeren.

Naast displays maken wij ook sierhekwerk, belettering en nog diverse andere producten uit metaal, hout, kunststof en andere materialen.

Onze produkten worden deugdelijk verpakt, waar nodig in op maat gemaakte dozen. Ook kunnen wij alle transporten regelen, van het afhalen van materialen tot het afleveren van de eindprodukten op de door u gewenste lokaties.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Welder

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is B & P Displays in Zilverstraat 56, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2544 EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2544 EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817053]