Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rhone 24 , 2491 AP 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep BV heeft vestigingen in Den Haag en Warmond.

Bakels en Ouwerkerk Bouw is in de ruimste zin des woords actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie van utiliteits- en woningbouw. Door de aanwezigheid van de zusterbedrijven binnen de Bouwgroep kan bij de uitvoering gebruik gemaakt worden van de kennis op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en beheer. Hierdoor heeft Bakels en Ouwerkerk Bouw alle disciplines in huis om vanaf het begin te adviseren bij alle mogelijke bouwwerkzaamheden en deze vervolgens succesvol te realiseren.

Bouw- en aannemersbedrijf Bakels en Ouwerkerk Bouw is in staat snel te reageren op offerte aanvragen. Hierbij staan de compleetheid van de aanbieding in combinatie met een uitgekiende bouwmethodiek en een marktconforme prijsopgave voorop. Bij alle denkbare opdrachten proberen wij met onze opdrachtgever mee te denken en ons in zijn positie te verplaatsen. Op deze manier worden knelpunten snel gesignaleerd en kunnen problemen tijdig worden ondervangen. De persoonlijke betrokkenheid met de opdrachtgever is hierbij van groot belang en staat dan ook hoog in het vaandel.

Een ander belangrijk aspect waar veel waarde aan wordt gehecht is het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product. Dit trachten wij te bewerkstelligen door onder andere veel zorg te besteden aan detaillering en materiaalgebruik. Door de eigenschappen van de toe te passen materialen goed op elkaar af te stemmen en de samenkomst van verschillende elementen van een gebouw zorgvuldig en uitgedacht te detailleren, proberen wij bij te dragen aan een langdurig gebruiksgemak van een huisvesting.

Eén van de specialiteiten van bouw- en aannemersbedrijf Bakels en Ouwerkerk Bouw is het realiseren van projecten aan de hand van een zogenaamde turn-key aanbieding. Doordat reeds vanaf de initiatieffase het programma van eisen kan worden afgestemd op het budget wordt de beoogde huisvesting zo efficiënt mogelijk ontwikkeld.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep in Rhone 24, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2491 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2491 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821349]