Baker & vd Niet Praktijk Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mandarijnstraat 18 , 2564 SX 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Baker & vd Niet Praktijk Fysiotherapie

Praktijk voor Fysiotherapie Baker-van der Niet is door Todd Baker en Steffie Baker-van der Niet in januari 2002 overgenomen.
De praktijk bied het volledig spectrum aan fysiotherapeutische interventies. Deze zijn onder andere massage, zacht- en bindweefsel mobilisatie, gewricht mobilisatie, ultrageluid, interferentie/TENS electrotherapie, dry needling en oefentherapie. De praktijk bestaat uit 4 behandelkamers, een compleet uitgeruste oefenzaal, kleedkamers, en een wachtruimte.
De praktijk heeft contracten met de meeste verzekeringsmaatschappijen.Verder zijn wij lid van de beroepsvereniging, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Baker & vd Niet Praktijk Fysiotherapie in Mandarijnstraat 18, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2564 SX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2564 SX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228608]