USA generaal Wesley Clark reikt BID Award uit

USA generaal Wesley Clark reikt BID Award uit van Big Improvement Day

Door: Big Improvement Day  20-12-2007
Trefwoorden: Congres, Netwerkplatform, Bid2008

USA generaal Wesley Clark reikt BID Award uit
TomTom-baas of Sonja Bakker Ondernemer van het Jaar?

Gewichtsconsulente Sonja Bakker, Harold Goddijn CEO van TomTom, Tex Gunning van Vedior en John Fentener van Vlissingen, BCD Holdings zijn genomineerd voor de BID Award, Ondernemer van het Jaar 2007. Deze prijs wordt voor het eerst uitgereikt tijdens de Big Improvement Day in de RAI Amsterdam op 15 januari. Tijdens dit nieuwe initiatief op de Derde Dinsdag van januari, als tegenhanger van de Derde Dinsdag in september, komen topfunctionarissen van de overheid en het bedrijfsleven samen om best practices uit te wisselen.


Naast de BID Award voor de meest succesvolle ondernemer die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de economie en werkgelegenheid in Nederland worden nog drie prijzen uitgereikt. Deze worden toegekend aan de ondernemer die het meest vernieuwend was (LEF Award), het beste gat in de markt ontdekte (ID Award) of de overheidsfunctionaris die nieuwe initiatieven ontwikkelde en bijzondere partnerships aanging (Derde Dinsdag Award). USA generaal Wesley Clark zal de prijs uitreiken en met de prominenten zijn visie delen op het gebied van nieuwe vormen van ondernemerschap en klimaatbescherming. Op http://www.bid2008.nl/content.asp?fhqwop=7 kan gestemd worden op de ‘beste ondernemer van 2007’.

Met de Big Improvement Day willen de initiatiefnemers Ralph van Hessen van het communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen en Yves Gijrath van de Gijrath Media Groep en bekend van de Miljonair Fair, laten zien waar ons land in excelleert. Van Hessen: ‘Wij willen het wantrouwen en cynisme tussen ondernemers en ambtenaren wegnemen en een nieuwe beweging starten om een goede samenwerking te stimuleren.’

- Einde bericht –

Nadere informatie:
Winkelman en Van Hessen
Anne van Raaijen
T: 070-4161616
M: 06-27331512

Up-to-date berichtgeving: http://del.icio.us/WenvH.BID2008

 

Trefwoorden: Bid2008, Congres, Netwerkplatform,

Contact Big Improvement Day

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share