Body Flex 100% Catharina

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Frederikstraat 60 A , 2514 LL 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Body Flex 100% Catharina

Bodyflex 100% Catharina is een Yoga en Pilates studio in het Centrum van Den haag. In de studio worden Pilates lessen (groeps en personal) op de mat gegeven en wordt les gegeven in verschillende Yoga stijlen. Behalve de dynamische vormen Ashtanga Vinyasa Yoga en Power Yoga zijn er ook vormen die zich richten op stilte en meditatie (Yin Yoga). Ook organiseert de studio workshops, cursussen, yoga weekenden en biedt de studio twee opleidingen: Bodyflex Pilates mat docent en een intensieve Yoga training het A B C Van Yoga. De entree van de studio is een winkel hier worden Yoga gerelateerde producten verkocht zoals: yogamatten, kleding, meditatiekussens, boeken, blokken en yoga belts.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Body Flex 100% Catharina in Frederikstraat 60 A, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2514 LL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2514 LL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3775898]