Boudewijn Regenbogen De Kapper Bij u Thuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Meerdervoort 1785 , 2555 BX 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Boudewijn Regenbogen De Kapper Bij u Thuis

Uw stijlvolle thuiskapper in de regio Den Haag

Boudewijn Regenbogen, de gezellige en trendy thuiskapper voor de regio Den Haag biedt u een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot haarverzorging.

Bent u toe aan een geheel nieuwe coupe of wilt u alleen maar geknipt worden? Onze ervaren scharen en de kappers die deze hanteren kunnen elke haarstijl knippen, wassen, kleuren en verzorgen. Kinderen en volwassenen, kort en lang haar, voor iedereen en voor alle haarsoorten hebben wij een grote diversiteit aan mogelijkheden. Wij bespreken samen met u uw specifieke wensen en gaan vervolgens op professionele wijze aan de slag om u het haar te geven dat helemaal bij u past en waar u langdurig plezier van hebt. Wij staan eveneens voor u klaar met gedegen advies over de nieuwste haartrends en haarverzorgingsmiddelen. Gun uzelf en uw haar het allerbeste, laat Boudewijn Regenbogen bij u langskomen!

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Boudewijn-Regenbogen-De-Kapper-Bij-u-Thuis-1708674342750327/
Twitter: https://twitter.com/BoudewijnKapper

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Boudewijn Regenbogen De Kapper Bij u Thuis in Laan van Meerdervoort 1785, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2555 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2555 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816386]