BViT cross media cluster partner van 8 uur overwerken voor het goede doel

BViT cross media cluster partner van 8 uur overwerken voor het goede doel van Bvit Innovatienetwerk

Door: Bvit Innovatienetwerk  07-03-2008

28 maart as zullen de jonge creatieven van nieuwe garde op vrijdagmiddag wederom niet de kroeg in duiken, maar in oa in het BViT cross media cluster in de caballerofabriek.nl in den haag 8 uur overwerken voor het goed doel!!!.
in de steden in den haag, rotterdam, amsterdam, utrecht en arnhem gaan de nieuwe gardisten onbaatzuchtig creatief zijn. 

 dus ipv met een collectebus de straat op te gaan, besteden de creatieven van nieuwe garde deze avond en nacht hun energie aan het bedenken en maken van een guerrillacampagne, een effectieve radiospot, een resultaatgerichte tv-commercial, een pakkend filmpje, een sprekende advertentie of zelfs een concept voor een complete huisstijl! in elk van de genoemde steden zullen vijf teams van vijf creatieven zich onder leiding van een ervaren mentor verzamelen.

heeft het goede doel waarvoor jij werkt een serieus en complex ‘probleem’ en kan jouw organisatie wat hulp gebruiken? neem dan snel contact op met nieuwe garde. het is helemaal GRATIS. met maar 1 voorwaarde; er moet wél een vertegenwoordiger van je organisatie aanwezig zijn op 30 maart (en dat je een briefing formuleert met wat je van de jonge creatieven verwacht ;) ).

interesse als goed doel of creatief? of wil je je aanmelden als mentor? neem contact op met george vermij via 0653145771  [email protected] of [email protected]

8UO 2008 vindt plaats op 28 maart 2008 onder andere in de Caballero Fabriek (www.cabfab.nl).

8UO (www.achtuuroverwerken.nl) is een project van Nieuwe Garde (www.nieuwegarde.nl) en wordt mede mogelijk gemaakt door CabFab (www.cabfab.nl), BViT (www.BViT.net)en de gemeente Den Haag.

 


Contact Bvit Innovatienetwerk

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share