Corona Boutique Hotel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Buitenhof 39 42 , 2513 AH 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Corona Boutique Hotel

Corana, een Hotel, restaurant en bar in het hart van Den Haag.

Corona is het oudste viersterrenhotel van de hofstad. Vanuit het centrum van Den Haag bieden wij u een complete round-the-clock experience. Gastvrijheid in de breedste zin van het woord. U kunt culinair genieten, een klassieke cocktail drinken, sfeervol vergaderen of zorgeloos tot rust komen. Daarbij raden wij u absoluut aan uw bezoek te combineren met al het goede dat de diverse residentiestad te bieden heeft.

Een bezoek aan Corona hoeft niet gepland te zijn. Menigeen loopt bij ons binnen voor een dagelijks kopje verse koffie voor het werk, om bij te praten met een vriendin of om samen te komen om wat zaken te bespreken. Waar u ook voor komt, wij staan 24/7 voor u klaar om het u nog aangenamer te maken.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Corona Boutique Hotel in Buitenhof 39 42, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2513 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telefoon diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Telefoon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2513 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819647]