De Haagse Scholen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Johanna Westerdijkplein 1 , 2521 EN 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over De Haagse Scholen

Stichting De Haagse Scholen: openbare scholen in Den Haag. Scholen voor basisonderwijs, voor speciaal basisonderwijs en voor speciaal (en voortgezet speciaal) onderwijs. De Haagse Scholen omvat 55 scholen, verspreid over meer dan 70 locaties in de stad met in totaal ruim 14.500 leerlingen. Hiermee is De Haagse Scholen een van de grootste schoolbesturen in Nederland.

We creëren een omgeving waarin de voorwaarden worden geschapen voor talentontwikkeling. Kinderen krijgen bij ons de kans zich vanuit hun eigen mogelijkheden maximaal te ontwikkelen. Onze leerkrachten zijn daarbij onmisbaar: zij stimuleren kinderen zodat hun talent en mogelijkheden naar boven komen.

We vinden het ook belangrijk dat kinderen leren om van elkaar te leren. Van elkaars achtergrond, opvattingen en ideeën. De ouders vormen samen met onze school een team in de ontwikkeling van het kind. We gaan in gesprek met hen over onder andere hun bijdrage aan het onderwijs en de verantwoordelijkheid voor de opvoeding.

Zo werken De Haagse Scholen heel gericht aan het stimuleren van de 'Zin in Leren'.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Haagse Scholen in Johanna Westerdijkplein 1, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2521 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Les diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Les per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2521 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822738]