Eetcafé geeft klanten kaart tegen Mexicaanse griep

Eetcafé geeft klanten kaart tegen Mexicaanse griep van De Maatschappij

Door: De Maatschappij  20-07-2009
Trefwoorden: Horeca, Gratis, Actie

De eigenaar van eetcafé De Maatschappij in Scheveningen kwam op dit idee doordat hij zich boog over de vraag wat er staat te gebeuren als de Mexicaanse griep in het najaar doorbreekt en hiertegen dan nog geen vaccinaties verkrijgbaar zijn. Als caféhouder verwacht hij dat mensen dan het eerst weg zullen blijven bij gelegenheden waar mensen bij elkaar komen, zoals cafés, bioscopen, theaters en winkels. Hij verwacht dat de griep te bestrijden is als iedereen zijn best doet om besmetting tegen te gaan. Vandaar deze ludieke, maar wellicht zeer serieuze actie.

Iedereen die de groene button of armband draagt verklaart dat hij de Mexicaanse Griep serieus neemt en dat hij er alles aan zal doen om het niet te krijgen en vooral geen anderen te besmetten wanneer hij het wel krijgt. Op deze manier kan iedereen rustig in de tram of bus gaan zitten, naar school of werk gaan en ook lekker uitgaan.

De buttons zijn voor alle gasten van eet-en drinkgelegenheid De Maatschappij gratis op te halen, bij het bestellen van een drankje.

Mocht er winst worden gemaakt met de actie dan staat De Maatschappij een deel van de winst af aan mensen die het meest lijden onder de Mexicaanse griep (Officieel de: Nieuwe Influenza A (H1N1))

Kom vanaf woensdag 22 juli langs voor de gratis button en een week later voor de gratis creditcard met de voorhoofdthermometer.

Alle informatie over deze actie en meer informatie over de Mexicaanse griep vindt u op de website www.noflu.nl.
**************************EINDE PERSBERICHT********************************

Trefwoorden: Actie, Eetcafe, Flu, Gratis, Horeca, Mexicaanse Griep, Swine Flu, Termometer