Restaurant Scheveningen geeft gratis eten weg in crises tijd.

Restaurant Scheveningen geeft gratis eten weg in crises tijd. van De Maatschappij

Door: De Maatschappij  18-08-2009

In tijden van dalende aandelen en minder bezoekers voor de horeca, komen de horeca eigenaren met ludieke acties om klanten binnen te halen en gasten te behouden.

Zo kunnen gasten 1 maal per maand geheel gratis eten in een eetcafé in Scheveningen.

Met als doel de gasten te laten kennis maken met het eetcafé. Op de gedronken drankjes wordt wel verdient maar de gasten mogen ook alleen komen eten.

De actie in eetcafé De Maatschappij in Scheveningen is niet nieuw maar wordt wel steeds populairder. Of dit aan de crises ligt of aan het feit dat wij Hollanders wel erg van gratis en kortingen houden is onbekend.

De gratis eten actie is altijd op de 3e dinsdag van de maand omdat dan bij velen het salaris zo goed als op is en er nog een aantal dagen duurt voor de werkgevers het salaris weer storten. Er is gekozen voor de dinsdag omdat dat voor veel horeca zaken de slechtste dag is.

Gasten kunnen gewoon binnen lopen en aanschuiven, niks is verplicht er er is altijd keuze uit verschillende gerechten na 200 gasten is de regel wel op is op.

Gasten die een keer geheel gratis uit eten willen kunnen dinsdag 18 augustus om 19.30 uur naar eetcafé De Maatschappij in "die dure badplaats" Scheveningen.


Noot voor redacties:

etcafé De Maatschappij
Keizerstraat 67
2584 bc Scheveningen
070-3502683
info@demaatschappij.nl

steven rozenboom
06-52300588