Degenaar Gevelonderhoud BV / DGR-ABC

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tauber 15 , 2491 DB 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Degenaar Gevelonderhoud BV / DGR-ABC

Schade aan de gevel van uw bedrijfspand kan leiden tot waardedaling, vermindering van de verhuurbaarheid, bouwtechnische problemen en zelfs imagoverlies. En regelmatig reinigen van ramen en gevels zorgt niet alleen voor een frisse en representatieve aanblik van binnen en buiten, het voorkomt ook veel toekomstige problemen die u veel geld kunnen besparen. Met DGR-ABC Vastgoedonderhoud B.V. en Degenaar Gevelonderhoud B.V. bent u verzekerd van vakkundige reiniging van en onderhoud aan uw gevels en krijgt uw bedrijfspand de uitstraling en bescherming die het verdient. Door de combinatie van jarenlange expertise, een vakkundig team en uitstekende materialen, zijn wij in staat de werkzaamheden snel, effectief, efficiënt en verantwoord uit te voeren, ook bij werken op hoogte. Hierbij staat persoonlijke aandacht en maximale klanttevredenheid altijd centraal in onze aanpak.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Degenaar Gevelonderhoud BV / DGR-ABC in Tauber 15, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2491 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2491 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768904]