Dijk & Stant Belastingadviseurs en Registeraccountants

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Meerdervoort 354 , 2563 BB 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Dijk & Stant Belastingadviseurs en Registeraccountants

Dijk & Stant is een professioneel accountants- en advieskantoor gevestigd aan de Laan van Meerdervoort te 's-Gravenhage. De klantenkring is zeer gevarieerd en bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsoefenaren.

Wij zijn een kantoor met een informele sfeer en een no-nonsense aanpak. Wij hebben een platte organisatie en korte communicatielijnen.

Als voorloper van Dijk & Stant werd in 1977 door Jan Dijk een fiscaal adviesbureau gestart.
Na het afronden van zijn postdoctorale accountancy opleiding vormde Freddy Stant samen met Jan Dijk Dijk & Stant Belastingadviseurs en Registeraccountants. Jan Dijk is inmiddels uitgetreden.
Met op dit moment acht medewerkers verzorgen wij diensten op het terrein van accountancy, belasting met de bijbehorende aangiften, advisering en ondersteunende administratieve werkzaamheden, waaronder uitvoering van salarisadministraties voor bedrijven in het MKB en voor vrije beroepen.

Als eigentijdse werkgever zijn wij groot voorstander van de juiste balans tussen werk en prive. Juist daarom kunnen wij ons beroepen op gemotiveerde medewerkers, die plezier hebben in hun werk.
En dat merkt u!

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Dijk & Stant Belastingadviseurs en Registeraccountants in Laan van Meerdervoort 354, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2563 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2563 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227787]