Dijkgraaf BV Advocatenkantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Willem Frisolaan 3 G , 2517 JS 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Dijkgraaf BV Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Dijkgraaf te Den Haag legt zich toe op het adviseren en procederen in geschillen die te maken hebben met werk en inkomen. Werk en Inkomen duidt onze specialisatie. Als advocaat zijn wij werkzaam op het gebied van:
•arbeidsrecht,
•ambtenarenrecht,
•onderwijsrechtspositie,
•sociale verzekeringen, en de
•Wet werk en bijstand.

Voor een eerste antwoord op veel voorkomende vragen rond "werk en inkomen" kunt u de professie kiezen waarin u werkzaam bent of waaraan u leiding geeft. Als u de professie aanklikt treft u daarna de informatie aan gerangschikt per onderwerp.
•Ambtenaar
•Leraar
• Werknemer

Gereduceerd tarief helpdesk voor werkgever

Advocatenkantoor Dijkgraaf biedt werkgevers de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief kort telefonisch advies te verkrijgen over de juridische of personele consequenties van voorgenomen beslissingen of bepaalde beleidsvoornemens.

Wij bieden deze faciliteit op dit moment aan verschillende besturen van onderwijsinstellingen en aan organisaties in de sector welzijn.

Advocatenkantoor Dijkgraaf is gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrechtspositie en de bij die rechtspositie behorende uitkeringen.

Arbeidsrecht

Ons kantoor is in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht. Wij adviseren veelvuldig aan en procederen voor werknemers en werkgevers die een geschil hebben met betrekking tot hun arbeidsverhouding.

Ambtenarenrecht

Advocatenkantoor Dijkgraaf beschikt over een ruime ervaring op het gebied van het ambtenarenrecht. Enerzijds zij wij de huisadvocaat van de NCF en Juvox, twee grote vakbonden voor ambtenaren bij respectievelijk de Belastingdienst en voor justitiemedewerkers. Anderzijds behartigen wij de belangen van individuele ambtenaren bij verschillende overheidsinstellingen, zoals ministeries en gemeentes of de politie.

Onderwijsrechtspositie

Ons kantoor beschikt over een zeer ruime ervaring op het gebied van onderwijsrechtspositie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dijkgraaf-BV-Advocatenkantoor/1597652260469404

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dijkgraaf BV Advocatenkantoor in Jan Willem Frisolaan 3 G, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2517 JS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2517 JS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826120]