EMID gaat Google GSA zoekoplossing leveren voor KBC Bank in België

Door: Emid Consult  06-04-2011
Trefwoorden: Informatiemanagement, Kennismanagement, zoeksystemen

EMID gaat voor KBC Global Services in België de zoekoplossing maken die in eerste instantie het zoeken voor bezoekers en klanten op Internet gaat verbeteren. De zoekoplossing zal meerdere talen en websites gaan ondersteunen.

Na een uitgebreid RFP-traject, waarbij de grote zoekleveranciers zijn uitgenodigd, is de keuze gevallen op de combinatie EMID-Google, waarbij de Google Search Appliance (GSA) als technologie zal worden ingezet.

KBC is een bank-verzekeraar die vooral in België en Centraal- en Oost-Europa actief is met 50.000 medewerkers en KBC heeft meer dan 12 miljoen klanten. KBC wil de serviceverlening aan haar klanten op het Internet verhogen. Toegang tot de juiste informatie is daarbij een belangrijk punt. Niet alleen moet die makkelijk te gebruiken en intuitief zijn voor de klanten, hij moet ook vertrouwd voelen. Tevens moet de zoekmachine kunnen meegroeien met toekomstige wensen van KBC. De Google GSA scoort hier heel goed en heeft tevens een hele goede return on investement (ROI) en lage implementatie en beheerkosten (TCO). 

EMID zal de komende 6 jaar naast de levering van de Google GSAs, ook advies-, implementatie- en supportdiensten bieden aan KBC op het gebied van Search.

Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Trefwoorden: Informatiemanagement, Kennismanagement, zoeksystemen