Eventinvest neemt Brouwer & Partners over

Door: Eventinvest  27-05-2007

Met groot enthousiasme kan de directie van Eventinvest u melden dat op donderdag 24 mei 2007 de activiteiten van Brouwer & Partners Business Events uit Vlaardingen door Eventinvest zijn overgenomen.

Brouwer & Partners is al meer dan 28 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van evenementen voor het bedrijfsleven en een belangrijke partij in de evenementenbranche met een grote naamsbekendheid (nr. 22 ranking highprofile.nl)


Eventinvest is sinds kort gevestigd in Den Haag en sinds begin 2005 actief op de evenementenmarkt. Eventinvest is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van exclusieve evenementen met een competitief karakter.


Eventinvest verwacht door deze acquisitie de ervaring van een grote evenementenorganisator te combineren met de innovatiekracht en creativiteit van een jong dynamisch bedrijf.


In 2007 staan er een aantal spectaculaire evenementen gepland. Eventinvest organiseert op 23 juni tijdens The Hague Festivals het Zomerfestival ’07, de 2e editie van de klassieke auto Rally van Wassenaer start op 6 oktober en in november de Endurance race van Kathmandu. Op 28 september gaat Eventinvest ter gelegenheid van 1000 jaar Zoetermeer een nieuw wereldrecord Champagne piramide vestigen. En natuurlijk organiseert Eventinvest ook dit jaar exclusieve particuliere- en bedrijfsevenementen.

De geplande en nieuwe bedrijfsevenementen van Brouwer & Partners worden onverkort en met groot enthousiasme uitgevoerd. De klanten kunnen blijven rekenen op hoogwaardige service van Eventinvest.


Voor verder contact verwijzen wij u naar onze website www.eventinvest.nl

Voor meer informatie over Brouwer & Partners verwijzen wij u naar www.brouwer-en-partners.nl