Strijd om wereldrecord Champagne Toren van start

Door: Eventinvest  24-08-2007

Enigszins verrast vernam Eventinvest op vrijdag 17 augustus dat op 12 september a.s. tijdens de officiële heropening van de Zeelandhallen in Goes, de huidige wereldrecordhouder champagne toren bouwen Luuk Broos, samen met zijn team een poging gaat doen om zijn huidige wereldrecord van 39.711 glazen te verbeteren. Dit is precies 9 dagen voordat Eventinvest in het PWA Silverdome te Zoetermeer op 21 september onder leiding van oud recordhouder Jeroen van Craaikamp, ook een poging doet om een nieuw wereldrecord champagne toren bouwen te vestigen.

Jeroen van Craaikamp kan het record in Goes al binnen één week verbeteren. Echter is Eventinvest erop gericht het record substantieel te verbeteren en wordt een gezonde competitie opgebouwd door elkaar volgtijdig een recordpoging te gunnen.

Mede om het competitie element te versterken heeft Eventinvest in samenspraak met alle betrokkenen besloten haar record poging te verplaatsen naar 2008. Ter gelegenheid van het wereldrecord organiseert Eventinvest onder leiding van Herman den Blijker voorafgaand een besloten gala charity diner ten behoeve van de Doe Een Wens Stichting. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Het initiatief in Zoetermeer is een onafhankelijk initiatief met een aantal partners en leveranciers. Alle deelnemers aan dit evenement stellen hun producten en diensten dan ook tegen kostprijs en sommigen zelfs gratis ter beschikking om de opbrengst t.b.v. Doe Een Wens te maximaliseren.

Eventinvest wenst Luuk Broos en de Zeelandhallen heel veel succes bij hun recordpoging op 12 september 2007.

Mocht u verder nog vragen en/of aanvullende informatie willen ontvangen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via 070 511 90 09 of door een email te sturen naar (Jeroen van de Ven) [email protected]