Grinberg Tandartspraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beeklaan 322 , 2562 AW 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Grinberg Tandartspraktijk

Tandartspraktijk Grinberg is een groepspraktijk waar vakkundigheid en klantvriendelijkheid voorop staan. Wij zijn een moderne praktijk, die volledig is afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. U kunt in de praktijk terecht voor alles op het gebied van mondzorg. Van preventie, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, prothetiek, parodontologie, tot aan implantaten en endodontologie. Wij bieden u een compleet aanbod van tandheelkundige behandelingen aan onder één dak!
In onze praktijk worden meerdere talen gesproken, waaronder Nederlands, Engels, Russisch, Turks en Urdu.
De praktijk staat voor kwaliteit en "zorg op maat" waarbij wij ten alle tijden rekening houden met de financiële situatie van onze patiënten. Twijfelt u nog? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoon of e-mail.

Openingstijden

Ma, Zo
-
Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Grinberg Tandartspraktijk in Beeklaan 322, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2562 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2562 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817304]