Dr. J.F.A. van der Werff, plastisch chirurg, van start bij HaaglandenKliniek

Door: Haaglandenkliniek  31-05-2006
Trefwoorden: Gezondheidszorg, Personalia, Plastische Chirurgie

Den Haag, 31 mei 2006 – Onlangs is plastisch chirurg dr. J.F.A. van der Werff in dienst getreden bij het Cosmetisch Centrum van HaaglandenKliniek, de privé-kliniek van Medisch Centrum Haaglanden (MCH). Plastisch chirurg drs. W. Roosenburg werkt al sinds juni 2004 bij HaaglandenKliniek, maar door de enorme vraag naar plastisch chirurgische behandelingen is HaaglandenKliniek op zoek gegaan naar ondersteuning. Met de aanstelling van dr. van der Werff kan HaaglandenKliniek nu nog meer cliënten nog sneller van dienst zijn.

Dr. J.F.A. van der Werff heeft zijn opleiding genoten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarnaast is dr. van der Werff gepromoveerd bij de bekende professor Van der Meulen in het Dijkzigt Ziekenhuis. Na zijn opleiding tot plastisch chirurg werkte hij tijdelijk in Londen en Rome in centra voor kinder plastische chirurgie. Hij is als staflid verbonden geweest aan het Academisch Ziekenhuis te Groningen, het AMC te Amsterdam en was hoofd van de vakgroep plastische chirurgie van het Slotervaart ziekenhuis te Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden in HaaglandenKliniek, werkt dr. van der Werff momenteel ook in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) én in het Rijnland ziekenhuis te Leiderdorp.

Dr. van der Werff publiceert al jaren regelmatig in internationale tijdschriften en verricht wetenschappelijk onderzoek o.a. op het gebied van wondgenezing. Hij is lid van de Nederlandse vereniging van Plastische chirurgie, de Nederlandse vereniging voor Handchirurgie, The British Society of Plastic Surgery, The British Society for Surgery of the Hand. In de cosmetische chirurgie staat de wens van de patient zijns inziens centraal maar deze wens moet wel uitvoerbaar zijn waarbij het eindresultaat voorspelbaar dient te zijn. Binnen de cosmetische chirurgie hebben de aangezichtschirurgie, borstcorrecties en rimpelbehandeling zijn warme interesse. Dr. van der Werff is bestuurslid van Interplast Holland en reist met deze organisatie jaarlijks naar ontwikkelingslanden om kosteloos veelal jonge patiënten te behandelen met aangeboren afwijkingen en brandwonden.

Trefwoorden: Gezondheidszorg, Personalia, Plastische Chirurgie

Contact Haaglandenkliniek

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share