HaaglandenKliniek beschikt over Nederlands eerste BAMA-chirurg

Door: Haaglandenkliniek  19-06-2006
Trefwoorden: Gezondheidszorg, Plastische Chirurgie

Den Haag, 19 juni 2006 - Eurosilicone (fabrikant van borstimplantaten), heeft een uniek cliënt-tevredenheids-programma ontwikkelt: Ultimate Patient Satisfaction Program (UPSP). Dit programma biedt esthetische garanties, waarbij geplaatste borstimplantaten gratis worden vervangen door nieuwe. Alleen cliënten die geopereerd zijn door een geregistreerde BAMA (Breast Aesthetics Marketing Alliance)-chirurg, kunnen van deze unieke voorziening profiteren. Dr. J.F.A. van der Werff, plastisch chirurg bij HaaglandenKliniek, is Nederlands eerste BAMA-chirurg.

Het 'Ultimate Patient Satisfaction Program' is uniek in Nederland. Het speciaal door Eurosilicone ontwikkelde programma biedt in bepaalde omstandigheden garanties voor zowel de cliënt als chirurg.

Voorwaarden van het UPSP-programma:
- Inkapseling
Gratis borstimplantaatvervanging uitsluitend bij Baker -klasse III en IV, geldig voor de gehele levensduur van de patiënt. Geldt ook voor de contralaterale borst indien nodig.

- Maatverandering, ontevredenheid met het resultaat uit esthetisch oogpunt of verandering in implantaattype of verandering van vulling. Eenmalig gratis borstimplantaatvervanging, zo nodig met inbegrip van de andere borst, tijdens de eerste drie jaar na oorspronkelijke implantatie. Alleen van toepassing op implantaten van Eurosilicone.

- Implantaatruptuur
Gratis borstimplantaatvervanging voor de gehele levensduur van de patiënt, zo nodig met inbegrip van de andere borst.

Let wel: dit garantiesysteem vervangt de borstimplantaten. Niet de gehele operatie.

Vanzelfsprekend dient het eigenbeeld van de betreffende persoon stabiel te zijn. Er kan én mag niet verwacht worden dat levensgeluk alleen maar afhangt van vergrootte borsten. Met een borstvergroting wordt er gestreefd naar harmonie. Dit wil zeggen: een passende vorm van de borst bij het gehele lichaam.

Eurosilicone
Eurosilicone is opgericht in 1988 met de ambitie een essentiële speler te worden op het gebied van siliconen borstimplantaten, tissue expanders, testis-, kin-, kuit-, bil- en jukbeenimplantaten en custom made (op maat gemaakte) implantaten, in de plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie. Een generatie later heeft het bedrijf een veelbetekenende positie bereikt in de wereld. Door de keuze van de beste partners voor haar distributienetwerk, is Eurosilicone nu representatief in meer dan 80 landen wereldwijd.

Eurosilicone borstimplantaten worden vervaardigd volgens de ISO 9001 en NEN 46001 kwaliteitsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk (klasse III).

EMDAPLAST B.V.

EMDAPLAST is een medische groothandel die zich richt op de plastische, esthetische, cosmetische en reconstructieve chirurgie. Zie ook www.emdaplast.nl

Trefwoorden: Gezondheidszorg, Plastische Chirurgie

Contact Haaglandenkliniek

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share