Het Huis Nebo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Floris Arntzeniusplein 65 , 2597 SP 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Het Huis Nebo

Verpleeghuis Nebo, centrum voor behandeling en zorg, is een verpleeghuis voor somatische en psychogeriatrische bewoners. Nebo biedt plaats aan 120 cliënten. De helft van de plaatsen is bestemd voor bewoners met lichamelijke (somatische) gezondheidsproblemen; de andere helft is voor bewoners met psychogeriatrische gezondheidsproblemen. Bij somatische cliënten staat de behandeling en verzorging van lichamelijke problemen op de voorgrond. Bij psychogeriatrische cliënten staan begeleiding en verzorging centraal.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Het Huis Nebo in Floris Arntzeniusplein 65, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2597 SP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2597 SP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823859]