Hofstadtax Taxicentrale

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerketuinenweg 65 , 2544 CZ 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Hofstadtax Taxicentrale

Vertrouwde service, betrokken chauffeurs en een goede planning. De Hofstad Taxicentrale is inzetbaar op een gebied dat varieert van het bekende particuliere Taxivervoer en Airportservice tot Zittend ziekenvervoer. Ook bieden wij nog vele andere vervoersmogelijkheden zoals; Zakelijk vervoer, Rolstoelvervoer, Groepsvervoer, Rouw- en Trouwvervoer en Chauffeursdiensten.

De Hofstad Taxicentrale is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak.

Ook op de taxi-standplaatsen bent u vrij om bij ons in te stappen, wij zijn herkenbaar aan een groen, helder verlicht daklicht met ons logo erop. Zo bent u ook op de standplaatsen altijd zeker van een perfecte taxirit!

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/De-Hofstad-Taxicentrale-925534004228400/
Twitter: https://twitter.com/Hofstadtax070

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hofstadtax Taxicentrale in Kerketuinenweg 65, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2544 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2544 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822526]