Culistar Kookstudio en Catering Den Haag

Culistar Kookstudio en Catering Den Haag van House Of Lords - Catering Den Haag

Door: House Of Lords - Catering Den Haag  23-05-2008
Trefwoorden: Culinair, Cateraar, Culistar

Omdat we onze kinderen een nog betere toekomst gunnen

Wij van culistar zijn er van overtuigd dat wij met verantwoord ondernemen en het gebruik van duurzame producten een belangrijke
bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van ons land en maatschappij. Voeding is net als beweging belangrijk voor ons en onze kinderen. Tegenwoordig is er te weinig product en warenkennis bij jongeren. We lachen er om dat er jongeren zijn die niet weten dat melk van een koe komt, maar eigenlijk is het te gek voor woorden. Breng de warenkennis terug naar de scholen. Leer ze goede voeding waarderen en daardoor gezond te leven. En bovenal als wij het goed achterlaten hebben de volgende generaties hier zeker profijt van.

Als onderneming waren wij hier al op onze eigen manier mee bezig. Zorg voor producten, materialen en middelen was voor ons de basis.

Als wij bijvoorbeeld op zoek gaan naar goed vlees dan kom je automatisch al uit bij scharrelvlees wat op een verantwoorde wijze opgegroeid is. Voor groenten, vis en zuivel geld eigenlijk hetzelfde.

Wij zijn blij dat dit nu ook vanuit de overheid gestimuleerd wordt. En automatisch meerdere ondernemers mee moeten gaan met dit nobele streven.

Voor de consument zijn er de voordelen dat de prijzen automatisch zullen zakken en er op deze wijze automatisch een bewustwording komt van goede producten.

Jammer genoeg moeten vele consumenten, zeker in tijd van crisis, het om het huidige prijsverschil in de winkels laten staan.

Ons streven is om daar met zijn allen verandering in aan te brengen.

Van ons mag zelfs het koopgedrag van de consumenten zo veranderen, dat de ondernemer, op de hoek van de straat, met de twinkeling in hun ogen weer terugkomen. Wat is er nou mooier om een vakman met liefde over zijn vak en zijn producten te horen praten. Zo van het land, of zo uit de zee.

Vers………………...En zeg nou zelf, we zouden allemaal toch wel willen weten waar ons eten vandaan komt……

Trefwoorden: Cateraar, Culinair, Culistar

Contact House Of Lords - Catering Den Haag

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share