HVR breidt uit door komst Patrick Dekkers

Door: Hvr Groep  07-03-2006
Trefwoorden: Communicatie, Personalia

Den Haag, 6 maart 2006 – Het Haagse communicatieadviesbureau HVR is per 1 maart jl versterkt met Patrick Dekkers (41) als senior-adviseur. Met zijn komst beschikt HVR over extra ervaring in overheidscommunicatie en verandertrajecten.

Patrick startte zijn loopbaan in het communicatievak bij de Koninklijke Luchtmacht waar hij onder meer betrokken was bij de grootschalige reorganisaties begin jaren negentig. De laatste jaren was hij plaatsvervangend afdelingshoofd Communicatie bij de provincie Noord-Brabant en daarbij nauw betrokken bij interne verandertrajecten en de uitbouw van digitale communicatie-activiteiten.

‘De kans om bij een gerenommeerd bureau met ervaren communicatieprofessionals de eigen horizon te verbreden is te mooi om te laten lopen’, aldus Patrick. ‘Na ruim 15 jaar binnen de overheid te hebben gewerkt is het ook een uitdaging vanuit een externe rol de meerwaarde van de communicatiediscipline inhoud te geven’.

De ervaring van Patrick bij de provincie Noord-Brabant sluit goed aan bij de beleving van HVR dat communicatie steeds vaker een instrument is waar meer partijen samen aan moeten werken. Deze benadering ‘Communication by Network‘ blijkt een waardevolle en bruikbare invalshoek. Reden genoeg om de expertise op dit gebied te versterken.

Trefwoorden: Communicatie, Personalia

Contact Hvr Groep

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share