Air Miles & iBlue succesvol met verkopen huizen

Door: Iblue Makelaars Haaglanden  13-11-2008

Air Miles & iBlue succesvol met verkopen huizen

Samenwerking Air Miles en iBlue Makelaars leidt op korte termijn al tot succes

Amsterdam, 12 november 2008, Positief nieuws uit de huizenmarkt. Verleden week kondigden iBlue Makelaars en Air Miles hun exclusieve samenwerking aan. Inmiddels, nog geen week, later zijn de eerste vijf woningen al binnen één dag verkocht! Directeur en NVM Makelaar Jalmar de Jong: “Afgelopen vrijdag heb ik enkele bezichtigingen gehad en direct een vijftal prima biedingen. Ik heb ze allemaal succesvol afgerond. Gisteren belde mij een makelaar op voor de taxatie voor de bank en die was nieuwsgierig hoe wij het zo snel voor elkaar kregen.”

“Huizenkopers zijn door negatieve persberichten schrikkerig geworden”, stelt Jalmar de Jong “terwijl alle belangrijke partijen en mijn ervaring melden dat er gemiddeld geen prijsdaling is en komt’. Zijn collega Alex ten Voorde vervolgt: “Verkeerd (te hoog) geprijsde huizen lopen niet, maar dat is altijd zo. Natuurlijk zijn er nu koopjes in de markt. Maar normaal geprijsde huizen verkopen nog steeds prima. De Air Miles die wij weggeven in verschillende situaties (www.iblue.nl/airmiles) geeft ons een stevige positieve zet. Onze huizen krijgen veel meer vraag dan een week hiervoor en de reacties zijn erg positief.”

iBlue Makelaars en Air Miles bereiden nog enkele aansprekende diensten voor in de markt. Met name voor koopjesjagers hebben wij binnenkort nog iets spannends in petto. Hou www.iblue.nl dan ook goed in de gaten.

Huizenverkopers profiteren op meerdere manieren van de samenwerking. Het belangrijkste bij de verkoop van een huis is aandacht van potentiële kopers. Een te koop staand huis krijgt dankzij Air Miles extra aandacht. Iedereen die reageert op een te koop staande woning bij iBlue Makelaars ontvangt Air Miles. Tijdens de introductie van deze samenwerking krijgen huisverkopers bij het plaatsen van de opdracht bij iBlue Makelaars maar liefst 10.000 Air Miles in één keer. Niet alleen huisverkopers krijgen Air Miles, ook huizenkopers en Air Miles spaarders die een hypotheekgesprek via iBlue aanvragen krijgen 1.000 Air Miles.

Persinformatie:
iBlue Makelaars, Alex ten Voorde, (06) 51302136, [email protected]

iBlue Makelaars is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot één van de grootste woningmakelaars van Nederland als verkoopmakelaar. Innovatieve diensten en een gunstige prijsstelling zorgen voor een continue forse groei. iBlue Makelaars heeft een netwerk van eigen makelaars in heel Nederland. iBlue Makelaars heeft 2007 met een gezonde winst afgesloten. iBlue Makelaars is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. iBlue Makelaars BV, www.iblue.nl, statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr. 34227159.


Contact Iblue Makelaars Haaglanden

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share