Implantologie Den Haag

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stadhouderslaan 12 , 2517 HW 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Implantologie Den Haag

Implantologie Den Haag
Implantologie Den Haag is een privé kliniek volledig gespecialiseerd in het plaatsen van tand implantaten en het uitvoeren van esthetische gebitsbehandelingen. Hierbij moet u denken aan vaste, niet uitneembare tanden, zoals kronen en bruggen op implantaten, en aan een uitneembaar gebit, zoals een "klikprothese". Ook volledige gebitsrehabilitaties (total make-over's) worden binnen Implantologie Den Haag uitgevoerd.

De Kliniek
Implantologie Den Haag heeft een vriendelijk en goed opgeleid team voor u klaar staan, bestaande uit een implantoloog en ondersteunend personeel. Wij werken uitsluitend samen met tandtechnisch laboratoria die kwalitatief hoogwaardige producten afleveren en optimale service bieden.

Implantoloog Edith Groenendijk beschikt over een Master of Science Degree in Oral Implantology en is daarmee één van de vijf academisch geschoolde implantologen in Nederland. Binnen de kliniek Implantologie Den Haag wordt gewerkt op het hoogste kwaliteitsniveau en volgens de meest recente, wetenschappelijk onderbouwde technieken.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Als u last heeft van een loszittend en niet goed functionerend kunstgebit omdat uw kaak teveel is geslonken, en u hebt geen eigen tanden of kiezen meer in de mond, dan kan de implantologische behandeling volledig vergoed worden vanuit de basisverzekering. U kunt dan een afspraak maken voor een kosteloos informatieconsult. Na het maken van de benodigde röntgenfoto's en het mondonderzoek krijgt u informatie over de behandeling die voor u geïndiceerd is. Daarnaast zal Implantologie Den Haag een aanvraag indienen ten behoeve van een "klikprothese" op implantaten.

Bij het vervangen van een of meerdere tanden en kiezen met behulp van implantaat kronen is het belangrijk om tot een optimaal esthetisch resultaat te komen. Soms is dan herstel van de kaak en het tandvlees noodzakelijk. Deze weefsel herstellende behandelingen worden eveneens binnen Implantologie Den Haag uitgevoerd.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Implantologie Den Haag in Stadhouderslaan 12, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2517 HW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tandarts diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Tandarts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2517 HW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826309]