Ineke Schokker Makelaardij NVM

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bezuidenhoutseweg 492 , 2594 BG 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Ineke Schokker Makelaardij NVM

Ineke Schokker Makelaardij is een klein kantoor dat u uiterst persoonlijk en professioneel begeleidt op het gebied van de woningmakelaardij. U heeft het voordeel van het NVM-computernetwerk, waarin alle bij NVM-makelaars te koop en te huur aangeboden objecten binnen één dag verschijnen. En bij verkoop of verhuur staat uw woning ook op “Funda”, de meest bekeken woonsite van Nederland. Bij Ineke Schokker Makelaardij heerst geen “van 9 tot 5” mentaliteit en wij voelen ons betrokken bij uw aan- of verkoopbeslissing. Als aankoopmakelaar nemen wij u bij de hand van begin tot eind van het traject.

Ineke Schokker Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), een makelaarsvereniging met een zeer uitgebreid netwerk.
Via het NVM-computersysteem worden dagelijks alle mutaties van alle NVM makelaars verwerkt. Ineke Schokker Makelaardij is hierdoor dus altijd volledig op de hoogte van het actuele aanbod en de prijsontwikkelingen op de woningmarkt.

Aan- en Verkoop
Ineke Schokker Makelaardij zorgt voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de aan- en verkoop van uw woning. Onze taak houdt niet op wanneer wij voor u een passende woning hebben gevonden. Het verzorgen van een bouwkundige inspectie en een goede controle op de koopovereenkomst behoren ook tot onze services. Ook na de overdracht kunt u nog altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

Aan- en verhuur
Naast de aan- en verkoop kunt u bij ons ook terecht voor de aan- en verhuur van uw gestoffeerde en/of gemeubileerde woning. Een door ons opgestelde inventarislijst, alsmede een “checklist” maken deel uit van de huurovereenkomst en worden gecontroleerd en ondertekend vóór het overhandigen van de sleutels aan de huurder.
En verhuurt u uw huis voor langere tijd, terwijl u zelf naar het buitenland gaat, dan nemen wij graag het beheer van u over.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ineke Schokker Makelaardij NVM in Bezuidenhoutseweg 492, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2594 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2594 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3670363]