Ingrid M M Eijssink

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Soesterbergstraat 81 , 2546 XP 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Ingrid M M Eijssink

Gezond gewicht met Matoeta te Den Haag

Lekker in je vel zitten, dat wil iedereen. Maar soms is het moeilijk om in je eentje blijvende veranderingen in je leefstijl door te voeren. Matoeta, centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording in Den Haag biedt individuele en groepsbegeleiding op het gebied van voeding, dieet, gezondheid én persoonlijke ontwikkeling.

Dieettips gecombineerd met dieptepsychologie
Met een unieke combinatie en toepassing van vakkennis over (natuur)voeding & diëtetiek met dieptepsychologie, coacht Matoeta je naar een gezond, natuurlijk en evenwichtig eetpatroon. Zo (her)vind je jouw ideale evenwicht.

Matoeta in Den Haag is een specialistisch centrum voor:
- mensen met eet- en gewichtsproblemen
- mensen die vastlopen in hun leven op het gebied van werk, relatie of gezondheid
Veel mensen die een dieet hebben gevolgd weten inmiddels wel dat dit een tijdelijke oplossing is. Afvallen is in de meeste gevallen niet het probleem, wel het op gewicht blijven. Vaak komen de verloren kilo’s er met rente weer bij. Dit zorgt voor een vicieuze cirkel en jojoën. Uit die vicieuze cirkel komen vergt moed: je emoties onder ogen zien, erkennen, toelaten. De waarheid omarmen, dat is de weg uit deze cirkel. Het probleem wordt dan bij de wortel aangepakt!

Openingstijden

Ma
-
Di, Do, Zo
-
Wo
-
Vr
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Matoeta-Centrum-voor-voeding-gezondheid-bewustwording/424123264377058

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ingrid M M Eijssink in Soesterbergstraat 81, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2546 XP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2546 XP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825950]