InjeRecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goudriaankade 19 , 2516 GM 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over InjeRecht

InjeRecht is een professioneel en landelijk werkend kantoor, wat gevestigd is in Den Haag. Het kantoor rekent zowel particulieren als bedrijven tot haar cliënten. Ons doel is om helderheid te scheppen in juridisch complexe zaken en een oplossing te bieden voordat een geschil kan ontstaan. Ook als er wel een geschil ontstaat, staan wij graag voor u klaar als jurist of als mediator. Toegankelijkheid én een eerlijk tarief staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Mediation
Bij mediation lost u samen met de ander(en) uw conflict op onder begeleiding van een onafhankelijke mediator. Het grote verschil met juristen, advocaten en rechters is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf. De mediator begeleidt u daarbij. U werkt en denkt dus zelf actief mee en u bepaalt de oplossing. Hierdoor is de oplossing vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. De mediator kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal.

Hulp op maat
InjeRecht gaat ver om haar dienstverlening op uw zaak aan te passen. We zijn ervan overtuigd dat we pas echt recht doen aan uw zaak door soms verder te gaan dan het bieden van juridische hulp. Wij denken in oplossingen voor uw zaak. Wij zijn in staat om door de juridische kaders heen te kijken wanneer dit nodig is. Op deze manier bieden wij u (rechts)hulp op maat aan, die de juridische wereld soms overschrijdt. Dat is de kracht van InjeRecht. Bovendien verlenen we onze juridische/mediation-diensten tegen eerlijke tarieven. Goede rechtshulp en mediation zou namelijk geen kapitalen hoeven kosten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/InjeRecht/
Twitter: https://twitter.com/injerecht

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is InjeRecht in Goudriaankade 19, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2516 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2516 GM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822657]