Innobizz. Hét evenement voor de (startende) ondernemer

Door: Innobizz  23-04-2009
Trefwoorden: Workshop, Netwerken, Ondernemer

De eerste Europese MKB-week, die plaats vindt van 7 tot 14 mei 2009, is een campagne om het ondernemerschap in heel Europa te bevorderen en om ondernemers bekend te maken met de Europese, landelijke en regionale steun waar zij aanspraak op kunnen maken. MKB’s vinden er een hele waaier aan informatie, advies, steun en ideeën om hen te helpen hun activiteiten te ontwikkelen.


Innobizz helpt kleine en middelgrote ondernemers om alles wat ze in huis hebben te ontplooien. Bovendien is het een goede gelegenheid om potentiële ondernemers een duwtje te geven om “de stap te zetten” en hun plannen te gaan uitvoeren.
Tijdens Innobizz kun je het volgende verwachten:

Informatiemarkt: Spreek één op één met bedrijven waarmee je altijd in contact komt als je een onderneming start.


Wall of Fame: Vergroot je netwerk! Zet jezelf op de foto en ontmoet misschien dezelfde dag nog de meest ultieme samenwerkingspartner
Ronde tafel gesprekken: Hier worden herkenbare onderwerpen behandeld, geef jou mening over dit onderwerp en leer van de ervaringen van anderen.


Workshops: Diverse interactieve workshops zullen jou inspireren en motiveren tot meer acties in jou gang van zaken. (lees meer over de workshops op de website) Deze worden gegeven door:


• Marco Hoogerland (hij is de oprichter van de Talentenacademie en geeft een workshop over doelen stellen voor ondernemers)
• Jemima de Brauwere (zorgt voor een culturele en maatschappelijke rol met haar architectenbureau wat zorgt voor een grotere duurzaamheid)
• Ronald Mannak (heeft het draadloze muzikale speelgoed ontwikkeld)
• Aernoud Dekker (zorgt voor niet-beursgenoteerde beleggingen. Dankzij NPEX kunnen beleggers via een veilingsysteem vastgoedeffecten (zoals participaties in cv’s, obligaties en aandelen) verhandelen)

Key Note Spreker: Altijd al willen weten wie de Wifi standerd heeft bedacht en hoe hij dit heeft gedaan? Hans van der Hoek is de naam en komt dit vertellen van 11.30 tot 12.00 zorg dat er erbij bent!
Pitchen: Tussen de bedrijven mag jij het podium beklimmen! Lijkt het je leuk om te laten zien hoe goed jij een pitch kan geven? Inspireer de mede ondernemer en laat je adviseren door Keith Wallace en Reyer Froger.
Borrel: Praat je liever onder het genot van een drankje en een hapje? Kom dan naar de borrel, ook hier heb je de kans om je netwerk te vergroten


BLOCK DONDERDAG 7 MEI 2009 IN JE AGENDA EN MELD JE AAN OP WWW.EUSME.NL

Innobizz wordt georganiseerd door BViT Innovatienetwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door Microsoft BisZparkk.

Trefwoorden: Informatiemarkt, Innobizz, Interactief, Netwerken, Ondernemer, Pitchen, Wifi Standerd, Workshop,