Kids Only Kinderkapper

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Badhuisstraat 71 , 2584 HE 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Kids Only Kinderkapper

De kinderkapper Kids Only in Den Haag (Stadsdeel Scheveningen) staat helemaal in het teken van treinen: de zithoek is een oud treinbankstel, je ziet er NS borden en er liggen overal koffers.

Er is een ballenbak in de winkel en de aparte stoelen - motors, auto´s maken het voor de kinderen een beleving om hier geknipt te worden.
Wij knippen kinderen van 0 t/m 18 jaar en ook kinderen die er echt moeite mee hebben om geknipt te worden zijn bij ons welkom.

Als beloning mogen de kinderen na een knipbeurt een snoepje uit een van de vier snoeppotten kiezen en kunnen ze nog lekker even in het ballenbad spelen. Hoewel Kids Only in een sneltreinvaart knipt, moet je wel even een AFSPRAAK maken.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kids Only Kinderkapper in Badhuisstraat 71, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2584 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2584 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821274]