Kinderopvang Kleine Tara op antroposofische grondslag

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galvanistraat 68 , 2517 RD 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinderopvang Kleine Tara op antroposofische grondslag

VisieMijn naam is Marijke Hueber. Ik heb mij als Vrije School leerkracht en als Montessorileidster gespecialiseerd in het begeleiden van ook hele jonge kinderen.
Tevens heb ik mij verdiept in het wezen van het kleine kind. Mijn team en ik gaan met respect met het eigene van ieder kind om.

Wij benaderen kinderen met positieve en liefdevolle aandacht. Maar wanneer een bepaald gedrag van het kind niet gewenst is, wordt dit duidelijk gezegd.Wat we echt heel fijn vinden is dat we met kinderen in een harmonieuze en huiselijke sfeer kunnen werken.

Het huis is zo ingericht dat dit voor kinderen een harmonieuze ruimte is. Het is voor voor ons belangrijk dat een kind zich geborgen voelt. Door de sprankelende natuur van de kinderen en tevens hun klate-rende eerlijkheid is iedere dag weer een nieuwe verrassing voor ons.

Wij vinden het belangrijk dat het jonge kind op alle gebieden zoals liefdevolle aandacht, stimulering van de zintuigen, gezond voedsel voor zowel lichaam als geest goed verzorgd wordt.Iedere dag is voor ons weer een nieuwe uitdaging om deze zorg aan de kinderen te geven. Wij beseffen de belangrijkheid van onze bijdrage in de opvoeding van het kind.

De dagelijkse les van ons leven is dan ook goed met onszelf verbonden te zijn, zodat wij ons van daaruit met het kind kunnen verbinden

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Kinderopvang Kleine Tara op antroposofische grondslag in Galvanistraat 68, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2517 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2517 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825826]