Klassieke Homeopathie-Praktijk mw P D Bedi

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dedemsvaartweg 562 , 2545 AS 's-Gravenhage, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Klassieke Homeopathie-Praktijk mw P D Bedi

Op een klassieke homeopatische wijze behandelen wij zieke mensen en patienten voor een breed scala van psychische en fysische klachten.

De behandeling baseert op de wet van gelijksoortigheid: de vergelijking van de geneesmiddelenproefsymptomen met het inviduele ziektebeeld. Haar doel is bijsturen van de lichaamseigen regulatie met behulp van een geneesmiddel, dat past bij het persoonlijk reaktiepatroon van iedere individuele ziekte.

Het is een compleet en versneld medisch system, dat wil zeggen dat zij behoudens ongevallen waarbij operatief moet worden ingegerepen, alle acute en chronische aandoeningen kan behandelen en voor zover mogelijk genezen dan wel verzachten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Klassieke Homeopathie-Praktijk mw P D Bedi in Dedemsvaartweg 562, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2545 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer alternative medicine diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage alternative medicine per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2545 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824292]