E-Plus introduceert nieuw mobiel merk in Duitsland: Vybemobile

Door: Koninklijke Kpn N.v. (mediavoorlichting)  28-09-2006
Trefwoorden: Telecom, Mobiele Diensten

KPN-dochter E-Plus introduceert een nieuw merk op de Duitse mobiele markt. Vybemobile, het eerste ‘Phone and Music’-merk in Duitsland, richt zich op jongeren en wie zich jong voelt. Vybemobile combineert lage mobiele tarieven met aantrekkelijke muziekdiensten. Voor Vybemobile is E-Plus een samenwerking aangegaan met de marktleider in de muziekindustrie Universal Music Germany. Vybemobile-klanten kunnen beschikken over een keur aan muziekcontent van wereldberoemde artiesten.

Met de lancering van Vybemobile verbreedt E-Plus haar meermerkenportfolio waarmee een nieuw segment van de Duitse markt gericht bediend wordt met op maat gemaakte en voordelige diensten. Dit is een integraal onderdeel van de uitdagerstrategie van E-Plus. Eind juni 2006 had E-Plus bijna 3 miljoen klanten voor haar nieuwe eigen of partnermerken, waaronder Simyo, BASE en Medion Mobile (Aldi Talk).

Vybemobile biedt klanten zowel post- als prepaid betaalmogelijkheden. Bijzonder aan het postpaid tarief is een ‘flat fee’ component voor Vybemobile-klanten onderling. Alle telefoongesprekken naar andere Vybemobile-klanten zijn inbegrepen in het maandelijkse abonnement van EUR 20. Aangezien jongeren graag sms’jes versturen, bieden zowel de post- als prepaid mogelijkheden een zeer aantrekkelijk SMS-tarief van slechts EUR 0,09.

Vybemobile’s muziekaanbod omvat ringtones, exclusieve ‘prelistens’ van nieuwe muziek en het laatste nieuws en info via het Vybemobile WAP-portaal. Daarnaast kunnen klanten deelnemen aan meet & greets met sterren van Universal Music én exclusieve concerten voor Vybemobile-klanten bijwonen. Bovendien willen Universal Music Germany en E-Plus in 2007 een dienst introduceren waarmee klanten nummers integraal kunnen downloaden. Hierbij kunnen ze kiezen uit honderdduizenden liedjes die ze direct op hun mobiele telefoon kunnen downloaden.

Trefwoorden: Mobiele Diensten, Telecom

Contact Koninklijke Kpn N.v. (mediavoorlichting)

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share