KPN neemt PharmaPhone activiteiten MedEurope over

Door: Koninklijke Kpn N.v. (mediavoorlichting)  06-09-2006
Trefwoorden: Bedrijfsovername

KPN en MedEurope hebben overeenstemming bereikt over de overname van de PharmaPhone activiteiten van MedEurope door KPN.

MedEurope is sinds 2003 Mobile Solutions Partner van KPN en biedt samen met KPN binnen het PharmaPhone concept specifieke content en applicaties op een PDA of mobiel toestel voor artsen en specialisten. Daarnaast biedt PharmaPhone aan farmaceutische bedrijven de mogelijkheid om door middel van banners op de PDA te communiceren richting de doelgroep van artsen en specialisten. De communicatie kan bijvoorbeeld specifieke informatie over geneesmiddelen zijn maar ook een onderzoek naar ervaringen van artsen met een bepaalde behandelmethode.

Op dit moment heeft MedEurope een klantenbase van 1000 artsen en specialisten, die met een PharmaPhone abonnement onderweg altijd toegang hebben tot, voor hen, relevante informatie en daarnaast tegen aantrekkelijke tarieven kunnen bellen.

Met deze acquisitie zet KPN een verdere stap in de wereld van Mobile Marketing, het op een gebruikersvriendelijke wijze aanbieden van al of niet commerciële boodschappen op een PDA of mobiel toestel.

Daarnaast past de acquisitie in het streven van KPN om zijn positie in de zorg verder te versterken en sluit aan op eerdere initiatieven in de zorg van KPN, zoals E-Zorg, ZorgConnect en Zorg op Afstand. Één van de eerste stappen, die KPN zal gaan zetten, is het via PharmaPhone toegankelijk maken van de E-Zorg applicaties.

Trefwoorden: Bedrijfsovername

Contact Koninklijke Kpn N.v. (mediavoorlichting)

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share